Bemutatkozás

Meghívjuk Önt egy kis barangolásra, melynek során megismerkedhet családias hangulatú, kertvárosi óvodánkkal. Intézményünk a főváros XVIII. kerületében, a Lakatos lakótelepen, egy fákkal árnyékolt, ideális gyereklétszámú kis birodalom.

Épületünk 5 csoportját és a szükséges kiszolgáló helyiségeit az elmúlt évek során újítottuk fel, melynek köszönhetően korszerű és esztétikus környezetben fogadjuk a gyerekeket. Udvarunk is a kicsik egészséges fejlődését szolgálja, gazdag játék és eszköz készlettel, tornapályával, kerti zuhanyzóval, a szabad mozgáshoz szükséges nagy térrel rendelkezünk.

Dolgozóink elhivatott, a gyermeki személyiséget jól ismerő és elfogadó egyéniségek. Minden tudásukkal arra törekszenek, hogy az Önök gyermekei biztonságos körülmények között, szeretetteljes légkörben töltsék mindennapjaikat és kiegyensúlyozott, önálló személyiséggé váljanak. Óvodai nevelésünk kiegészítője a családi nevelésnek, ezért közös programokkal is igyekszünk szorosabbá fűzni a családokkal a jó kapcsolatunkat. A következő oldalakon részletesen bemutatjuk Önöknek a Cseperedő Óvoda mindennapjait, ami által meggyőződhetnek arról, hogy minden óvodásunk számára biztosítjuk a gondtalan, derűs gyermekkort.

Kellemes barangolást kívánunk!